Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

Uvjet za korištenje www.dinarid.hr internet stranice je uspješna registracija Kupca.

U okviru registracije Kupcu će biti ponuđen prihvat ovih Općih uvjeta korištenja, čiji prihvat je preduvjet za korištenje usluga www.dinarid.hr Internet stranice. Pravo Korištenja Internetske stranice osobno je pravo Kupca i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.

Registrirati se može Kupac pravna osoba ili fizička osoba starija od 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, Kupac je dužan odmah ažurirati svoj korisnički račun kako bi nas obavijestio o nastalim promjenama. Dinarid d.o.o. poziva Kupca da pogleda sadržaj Izjave o privatnosti.

Prilikom registracije na www.dinarid.hr trebat ćete kreirati korisničko ime i lozinku. Korisničko ime i lozinku Kupac smije koristiti isključivo osobno i ne smije davati pristupne podatke drugim osobama. Kupac je odgovoran za sve radnje i narudžbe koje su naručene pod lozinkom Kupca. Kupac je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Dinarid d.o.o. preporuča Kupcima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun otvoren na www.dinarid.hr. Preporučamo da prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirate velika i mala slova te brojeve te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).

Kupac je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga ili do događaja koji su izvan kontrole društva Dinarid d.o.o. te prihvaća da tvrtka Dinarid d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Kupac se slaže i prihvaća da pristup Internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Društvo Dinarid d.o.o. zadržava pravo bez ograničenja u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica kao i prestati slati bilo koji dio ili bilo koju vrstu informacija te može promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka te može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike.

Korištenjem ovih Internetskih stranica Kupac potvrđuje da je pročitao i razumio Opće uvjete poslovanja i korištenja te da ih u cijelosti prihvaća. Ukoliko se Kupac ne slaže s ovdje navedenim Oćim uvjetima poslovanja i korištenja te pravima koja iz istih proizlaze ili ako ima manje od 18 godine, društvo Dinarid d.o.o. ljubazno moli Kupca da se suzdrži od uporabe ove Internetske stranice.

Dinarid d.o.o. pridržava pravo revidirati ovdje navedene Opće uvjete poslovanja i korištenja u bilo kojem trenutku kao i ukinuti pristup ovoj stranici bez prethodne obavijesti. Obveza Kupca je da Uvjete korištenja povremeno ponovno pročita kako bi se upoznao s eventualnim promjenama. Korištenje stranice nakon izmjene Uvjeta korištenja podrazumijevat će da je Kupac s izmjenama upoznat te da ih razumije i u cijelosti prihvaća. Dinarid d.o.o. isključuje odgovornost za bilo kakvu štetu prouzročenu korisnicima ili trećim osobama uslijed takvih izmjena.


VSC Pro+ Online Trgovina   Online prodaja