Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

O nama

Ukoliko ste, nakon što ste pročitali naziv DINARID, pomislili na Dinaride – Dinarsko Gorje, svakako ste u pravu. Naše društvo ime je dobilo upravo po tom masivnom planinskom lancu, Dinaridima koji su za našeg čovjeka stoljećima simbol odvažnosti, nepobjedivosti i snage.

Društvo Dinarid osnovano je 1993. od strane čovjeka s vizijom, Zdenka Jukića, te više od 20 godina uspješno djeluje na domaćem i međunarodnom tržištu. U to vrijeme posao je vodio iz svog doma... iz malog stana, koji je uz suprugu i tada troje djece uvijek bio pun djece i roditelja iz susjedstva, rodbine, prijatelja i poznanika.

Danas iza sebe imamo dugi niz godina kao jedan od vodećih distributera na području originalnog potrošnog materijala potrebnog u uredskom poslovanju svakog ureda i doma. S vremenom smo proširili ponudu i na druge proizvode iz široke potrošnje, ali su nam oni s kojima smo davno započeli poslovanje duboko prirasli srcu. I zato, ukoliko trebate originalne i/ili jednakovrijedne tonere, tinte, ribone, bilo koji tip ispisnog uređaja, fax uređaja, kopirnog i multifuncijskog uređaja, mi smo pravi izbor za vas. Potrošni materijal koji želite više se ne proizvodi? Nedostupan je na tržištu? Nema problema – zato smo mi tu.

Dinarid d.o.o. društvo je u obiteljskom vlasništvu i sa svojim djelatnicima i kupcima želi izgraditi upravo takav odnos. Kako bismo i s vama izgradili isti odnos pokušali smo pojednostaviti proces kupovine i učiniti ga za vas ugodnim donoseći vam velik izbor proizvoda na jednom mjestu i to po konkurentnim cijenama, a sve dostupno putem jednostavne i pregledne web stranice ili putem osobnog kontakta s našim djelatnicima.

Vjerujemo u snagu zajedništva, međusobno povjerenje, kvalitetu isporučenih proizvoda i pravu vrijednost za uloženi novac te jamčimo uslužnost, pouzdanost i kvalitetu. Nadamo se da ćete nam pružiti priliku za suradnju te da ćete sve navedene osobine biti u prilici kod nas i sami prepoznati.

Zahvaljujemo svima vama koji ste nam do sada pružili povjerenje.

Vaš Dinarid d.o.o.

Informacije o trgovačkom društvu

Dinarid d.o.o. - za vanjsku i unutrašnju trgovinu, proizvodnju i plasman potrošnih materijala za biro opremu d.o.o.

Cvijete Zuzorić 15, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska

Matični broj: 080118267

OIB: 80633749087

 

Adresa elektroničke pošte: info@dinarid.hr

Info telefon: 01/6314 081

Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

 

Radno vrijeme je od 8:00 do 16:00 sati.

Vikendom ne radimo.

 

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu / broj nareg.ul.br. 1-36497/

Iznos temeljnoga kapitala društva: 5.954.300,00 kn/ 790.271,42 eur.

Članovi uprave društva: Josipa Jukić Gilja 

Poslovni račun otvoren kod:

  1. Privredne banke Zagreb d.d., SWIFT PBZGHR2X, IBAN HR4623400091100148569
  2. Erste&Steiermärkische bank d.d., SWIFT ESBCHR22P, IBANHR9724020061100056076

 

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Marina Jukić

Adresa i mjesto rada: Cvijete Zuzorić 15, Zagreb, Republika Hrvatska

Službeni e-pretinac: podrska@dinarid.hr


VSC Pro+ Internet Prodaja   Internet prodaja