Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

NARUČENE PROIZVODE MOŽETE PLATITI

1. Putem transakcijskog računa

2. Karticama: Maestro, MasterCard, Visa, Diners

1. Plaćanje putem transakcijskog računa

Ukoliko ste prilikom narudžbe odabrali plaćanje putem transakcijskog računa ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe zajedno sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.Djelatnici www.dinarid.hr Internet trgovine kontaktirat će Vas po potrebi.  

Ukoliko se plaćanje usluga vrši putem transakcijskog računa ili opće uplatnice, Kupac na obavezno navodi sljedeće podatke:

Uplata na IBAN Dinarid d.o.o. otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d., SWIFT PBZGHR2X, IBAN HR4623400091100148569

Poziv na broj: 00
Primatelj: Dinarid d.o.o., Cvijete Zuzorić 15, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

OIB: 80633749087

Po zaprimljenoj uplati rezervirat ćemo Vam naručene usluge.
Naručene usluge se realiziraju prema kupcu u skladu s općim uvjetima korištenja.

2. Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama:

Visa/ MasterCard/ Maestro/ Diners

Sigurnost plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem Interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE

Dostavu i isporuku robe obavljaju djelatnici društva Dinarid d.o.o. i/ili naš ugovorni partner. Dostava se obavlja na području Republike Hrvatske. Prodavatelj će izvršiti isporuku naručene robe na jedan od sljedećih načina prema izboru kupca:

• dostavom na adresu kupca do ulaska u stambeni objekt navedene adrese.

Za pošiljke većih gabarita (bijela tehnika, sprave za vježbanje…) dostava je moguća do prve fizičke prepreke koja onemogućava prilaz dostavnog vozila stambenom objektu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Dostava na području Republike Hrvatske bit će izvršena u roku 24-48 sati od potvrde narudžbe ili prema dogovoru s kupcem. Dostava na otoke vrši se prema posebnom tjednom rasporedu.

Dostava je besplatna:

• na području Zagreba (do obilaznice) za narudžbe veće od 66 Eur bez PDV-a, odnosno 497,28 kn bez PDV-a  (za pakete do 25kg),

• na području Hrvatske za narudžbe veće od 106 Eur-a bez PDV-a, odnosno 798,66 kn bez PDV-a (za pakete do 25kg),

• dostava narudžbi manje vrijednosti naplaćuje se 5,31 Eur bez PDV-a, odnosno 40,00 kn bez PDV (za pakete do 25kg).

Moguće je ugovoriti posebnu uslugu dostave u stan (na kat) u slučaju ako ste naručili proizvode iz kategorije bijela tehnika, eliptični trenažeri i trake za trčanje te je adresa dostave na području Grada Zagreba pri čemu je za vrijeme trajanja promocije dostava u stan besplatna i vrši se od ponedjeljka do petka (naknadna odstupanja samo u dogovoru s dostavnom službom).

Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Dostave se ne obavljaju vikendom. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Molimo Vas da nas kontaktirate radi dodatnih informacija vezanih uz dostavu. Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, najčešće su dostavljene u roku od 3 radna dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se ne mogu oštetiti uobičajenom manipulacijom u transportu. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu, čime Kupac potvrđuje kako mu je naručeni proizvod uredno isporučen, te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju robe.


VSC Pro+ Web Trgovina   Izrada Web Shopa